Hammasimplantti hinta Helsingissä

Hammasklinikka Medident on lähtenyt vastaiskuun ulkomaisia klinikoita (Unkari, Viro ym.), jotka houkuttelevat hyväuskoisia suomalaisia implanttiturismiin. Kukaan ei tiedä mitä implantteja hyväuskoisiin suomalaisiin asennetaan ja miten.

Ongelmien ilmetessä eivät suomalaiset hammaslääkärit kykene auttamaan, kun ei löydy vastaavaa työkaluarsenaalia, jota hoitamiseen tarvitaan. Näin hyväuskoiset potilaavat jäävät matkustuskoukkuun huoltoa tarvitessaan.

Me keräämme nyt viikottain asiakkaitamme ryhmiin, joille ostamme Thommen Medicalin Sveitsin tehtaalta yhteisostona kaikki hoitoon tarvittavat osat kerralla – sekä kirurgiset että proteettiset, jolloin voimme siirtää saamamme suuren alennuksen suoraan ja lyhentämättömänä asiakashintaan.

Meillä on käynnissä kampanja, jossa hammasimplantin hinta 1100,00 € sisältää keinojuuren asennuksen sekä hammaskruunun valmistuksen sen päälle kaikkine tarvittavine tutkimuksineen ja käynteineen. Mitään muita kuluja ei tule.

Mitä tulee ottaa huomioon hammasimplanttien hinnassa

On hyvä jossakin vaiheessa hammaslääkärin kanssa keskustellen vaihtaa hoitolinjaa, kun tärkeä tukihammas alkaa olla loppumetreillään ja etenkin juurihoitokierteen jo käynnistyttyä.

Tämä kallis ja ikävä hoitojakso saattaa kuitenkin vuosien saatossa päätyä hampaan kuivumiseen ja rapautumiseen sen elinvoiman huvettua juurihoidon seurauksena.

Tämä on yleisin syy aikuisväestön hampaiden poistoon. Tehokas ja oikea-aikainen implanttihoito tulee asiakkaalle usein merkittävästi halvemmaksi.

Meillä voit maksaa osamaksulla – ilman korkoa

Mikäli asiakkaamme tarvitsevat purentansa kuntoutuksessa suurempia hoitokokonaisuuksia purennan lukon turvaamiseksi ja hampaiston rapautumiskierteen pysäyttämiseksi, voi Hammasklinikka Medident tarjota asiakkaan tueksi mahdollisuuden maksaa hoidot osamaksulla ilman korkoa tai muita kuluja, jopa kahden vuoden maksuajalla niin tarvittaessa.

Huomioithan, että yksittäistä kampanjaimplanttia ei voi maksaa osamaksulla.

Varaa aika ilmaiseen konsultaatiokäyntiin

Ajanvaraus numerosta 0400 940 700 kello 9-21 välillä, arkisin ja viikonloppuisin!

Suomalaisten tavallisimmat hammasongelmat

Suomalaisen aikuisväestö menettää yleensä ensimmäisenä hampaana suuren poskihampaan.

Hammasta on jo matkan varrella paikattu usein ja yhä suuremmin täyttein, kunnes se lopulta joudutaan juurihoitamaan. Tällöin hammas menettää elinvoimansa ja alkaa kuivua ja haurastua.

Poskihammasalueen kovasta purentapaineesta johtuen (100 kPa 200.000 kertaa vuorokaudessa) se lopulta lohkeaa ja murtuu siten, että sitä ei voi enää korjata ja se joudutaan poistamaan.

Tästä alkaa purennan takahammaslukon menetys ja purennan rapautuminen käynnistyy. Nyt jäljelle jäävien poskihampaiden kesken jaetaan purentapaine epätasaisesti ja niiden kuormitus lisääntyy.

Hampaiden rapautuminen

Kun paikkamateriaalina takahammasalueella käytetään keraamisten täytteiden sijasta halpoja muovipaikkoja, kiihtyy purennan rapautuminen. Yhä useammin tapahtuu lohkeamisia ja paikkojen murtumisia ja paikkaustarve hiljalleen lisääntyy vuosien mittaan. Hampaiden kruunujen kaunis muoto menetetään ja hampaisto alkaa hioutua ja madaltua myllynkivimäisen kulumisen seurauksena – seuraava hammas joudutaan poistamaan.

Purennan kuntoutus

Paikkauskierteen ja hampaiston etenevän rapautumisen voi pysäyttää ainoastaan purennan kuntoutuksella, jolloin kestävät poskihammaskontaktit palautetaan.

Puuttuvien hampaiden kohdalle asennetaan implantit eli keinojuuret, joihin luusolut kasvavat pysyvästi kiinni niin, että niistä tulee osa elimistöä. Luutumisajan jälkeen niihin kiinnitetään täsmälleen menetetyn hampaan näköinen keinojuurikantoinen hammaskruunu, jolla purentakyky palautetaan.

Vastaavasti toimitaan muiden menetettyjen hampaiden kohdalla. Tämän jälkeen muutetaan poskihammasalueen vastapurijahamapaiden paikat keraamisiksi täytteiksi, joiden avulla purennan kestävä tuki palautetaan ja hampaat suojataan keraamisten täytteiden avulla paremmin kestämään purentarasitusta pitkällä aikavälillä.

Näin hampaiden turha paikkaaminen ja purennan rapautuminen kokonaan loppuu ja siirrytään ylläpitävään ja ennaltaehkäisevään hammashoitoon, jota suorittavat ammattitaitoiset suuhygienistit.

Miksi valita meidät asentamaan hammasimplantti?

Hammasklinikka Medidentissä implanttihoitoa on tehty jo yli 35 vuoden ajan. Meidät on palkittu Suomen Laatupalkintokilpailussa pääsääntöisesti hoitokonseptistamme ja asiakkaan näkökulmasta optimoidusta hoitotavastamme.

Meille saapuu potilaita koko Suomesta ja myös ulkomailta. Otamme aina huomioon pitkämatkalaiset sekä heidän erityistarpeensa. Hoitovastuussa oleva hammaslääkäri suunnittelee yhdessä potilaskoordinaattorimme kanssa potilaan kannalta mahdollisimman keskitetyt hoitokokonaisuudet käyntimäärän minimoimiseksi.

Implanttihoitoihin erikoistuneet hammaslääkärimme järjestävät konseptiimme perustuvia kursseja sekä kouluttavat hammaslääkäreitä myös Pohjoismaissa sekä Baltian maissa.

Hammasimplantin asennuksen vaiheet

  1. Hammasimplantin asennus Hammasklinikka Medidentissä alkaa veloituksettomalla konsultaatiokäynnillä, jolloin selvitetään asiakkaan terveyden tila sekä yleisterveydelliset edellytykset keinojuurihampaan asentamiselle.
  2. Ensikäynnillä otetaan veloituksen suun ja leukojen panoraamakuva sekä suoritetaan kliininen tutkimus, jolla selvitetään suun ja purentaelimen yleiskunto ja asiakkaan suussa vallitsevat olosuhteet. Näin varmistetaan asiakkaan suun soveltuvuus keinojuurihoitoon.
  3. Asiakkaan hyväksyttyä hoitosuunnitelman sekä esitetyn kustannuslaskelman hänelle varataan aika keinojuuren asennusleikkaukseen.
  4. Leikkauskäynnillä aloitetaan suoja-antibioottihoito sekä puudutetaan leikkausalue paikallispuudutuksella. Potilas peitetään kirurgisella reikäliinalla, jolloin vain suun alue jää näkyviin. Tämän jälkeen leikkaushenkilökunta varmistaa toimintaympäristön steriliteetin peittämällä ja pussittamalla kaikki tarvittavat pinnat, työtasot sekä instrumentit steriilein liinoin.
  5. Varmistettuamme, että potilaan leikkausalue on hyvin puutunut alkaa leikkaus. Thommen Medical -järjestelmässä ei tarvita potilaan luupinnan paljastamista leikkausviillolla, kuten aikaisemmin on tehty. Järjestelmän nerokkuus piilee siinä, että asennettavan keinojuuren mukaan valitaan pyörivä stanssipora, jolla irrotetaan juuri ja täsmälleen sen verran limakalvoa, kun mitä istutettava keinojuuri vaatii. Tämän jälkeen upotetaan useampia upotusporia käyttäen ja luuta varjellen mahdollisimman atraumaattisesti keinojuurelle sen vaatima tila.
  6. Keinojuuri kierretään luuhun varoen niin, että sen karhennettu kiinnityspinta jää luupinnan alle.
  7. Lopuksi kierretään keinojuuren päähän peittoruuvi, joka sulkee stanssatun limakalvoaukon tarkasti siten, että varsinaista haavaa ei leikkausalueelle jää.
  8. Peittoruuvin ympärille keho muodostaa kauniin ientaskun, josta aikanaan tulee keinojuurihampaan luonnollinen ientasku. Kiinnittymisajan jälkeen peittoruuvi kierretään auki ilman verikontaktia täysin kivuttomasti ja ilman perinteistä keinojuuren paljastusleikkausta helposti ja elegantisti.
  9. Paljastuneeseen keinojuureen kiinnitetään jäljennin, jonka avulla otetulla kokoleuan työmallijäljennöksellä siirretään tieto keinojuuren asennosta ja suhteesta muihin hampaisiin hammaslaboratorioon, joka valmistaa keinojuuren päälle kiinnitettävän hammaskruunun. Seuraavalla käynnillä uusi kruunu kiinnitetään paikalleen, varmistetaan purennan oikeellisuus ja opetetaan kotihoito ja uuden rakenteen puhdistaminen.

Varaa siis aika ilmaiseen konsultaatiokäyntiin

Ajanvaraus numerosta 0400 940 700 kello 9-21 välillä, arkisin ja viikonloppuisin!

This post is also available in: englanti ruotsi