Hammasimplanttihoidon hinta Helsingissä

Hammasklinikka Medident on lähtenyt vastaiskuun ulkomaisia klinikoita (Unkari, Viro ym.), jotka houkuttelevat hyväuskoisia suomalaisia implanttiturismiin. Kukaan ei tiedä mitä implantteja hyväuskoisiin suomalaisiin asennetaan ja miten.

Ongelmien ilmetessä eivät suomalaiset hammaslääkärit kykene auttamaan, kun ei löydy vastaavaa työkaluarsenaalia, jota hoitamiseen tarvitaan. Näin hyväuskoiset potilaavat jäävät matkustuskoukkuun huoltoa tarvitessaan.

Me keräämme nyt viikottain asiakkaitamme ryhmiin, joille ostamme Thommen Medicalin Sveitsin tehtaalta yhteisostona kaikki hoitoon tarvittavat osat kerralla – sekä kirurgiset että proteettiset, jolloin voimme siirtää saamamme suuren alennuksen suoraan ja lyhentämättömänä asiakashintaan.

Kampanjahintamme 1350,00 € sisältää keinojuuren asennuksen sekä hammaskruunun valmistuksen sen päälle kaikkine tarvittavine tutkimuksineen ja käynteineen. Mitään muita kuluja ei tule.

Mitä tulee ottaa huomioon implanttien hinnassa

On hyvä jossakin vaiheessa hammaslääkärin kanssa keskustellen vaihtaa hoitolinjaa, kun tärkeä tukihammas alkaa olla loppumetreillään ja etenkin juurihoitokierteen jo käynnistyttyä.

Tämä kallis ja ikävä hoitojakso saattaa kuitenkin vuosien saatossa päätyä hampaan kuivumiseen ja rapautumiseen sen elinvoiman huvettua juurihoidon seurauksena.

Tämä on yleisin syy aikuisväestön hampaiden poistoon. Tehokas ja oikea-aikainen implanttihoito tulee asiakkaalle usein merkittävästi halvemmaksi.

Meillä voit maksaa osamaksulla – ilman korkoa

Mikäli asiakkaamme tarvitsevat purentansa kuntoutuksessa suurempia hoitokokonaisuuksia purennan lukon turvaamiseksi ja hampaiston rapautumiskierteen pysäyttämiseksi, voi Hammasklinikka Medident tarjota asiakkaan tueksi mahdollisuuden maksaa hoidot osamaksulla ilman korkoa tai muita kuluja, jopa kahden vuoden maksuajalla niin tarvittaessa.

Yksittäistä kampanjaimplanttia ei voi maksaa osamaksulla.

Tutustu myös kuinka asennamme hammasimplantin.

Varaa aika ilmaiseen konsultaatiokäyntiin

Ajanvaraus numerosta 0400 940 700 kello 9-21 välillä, arkisin ja viikonloppuisin!