Thommen Medicalin hammasimplantit

Hammasklinikka Medident on valinnut implanteiksee sveitsiläiset Thommen implantit niiden ainutlaatuisen puhdistettavuuden ja asiakasystävällisyyden vuoksi. Pystymme myös maahantuomaan kyseisiä implantteja edullisesti,  jonka seurauksena asiakkaan maksuun tuleva hammasimplantin hinta jää alhaiseksi.

Hyvin ja oikein asennetun keinojuuren ainoa vihollinen on epäonnistunut kotihoito. Keskeinen kysymys puhdistamisen ja kotihoidon onnistumisessa on ”mihin asettuu implantin ja uuden hammaskruunun ensimmäinen ihmisen tekemä saumakohta, joka on tärkein alue pudistaa hyvin?”

Huonon kotihoidon seurauksena oma, muutoin terve hammas, alkaa kärsiä tukikudoksien heikentymisestä eli paradentoosista, jonka seurauksena hammas alkaa heilua ja lopuksi irtoaa kroonisen hammasta ympäröivän ientulehduksen seurauksena.

Vastaava vihollinen keinojuurille on perimplantiitti , joka syntyy siitä, että keinojuuren ja sen päälirakenteen välistä saumaa ei onnistuta pudistamaan.

Leukojen päällä olevan limakalvokerroksen paksuus voi vaihdella 0,5 – 7,0 millimetriin. Thommen -järjestelmä on ainoa implanttijärjestelmä maailmassa, jossa kirurgi voi valita mihin kohtaan hän asettaa sen tärkeimmän puhdistettavan sauman eli implantin ja keinojuuren välisen sauman.

On päivänselvää, että kukaan ei pysty kotihoidollaan puhdistamaan poskihammasalueen implantin ja kruunun välistä saumaa, jos se sijaitsee 6mm syvyydessä ientaskun pohjalla limakalvon alla!

Alla olevassa kuvassa nähdään miten kirurgi voi valita saman pituiselle implantille kolmen eri kiillotetun kaulaosasta asiakkaalleen sen juuri ainoan oikean korkeuden. Tämä mahdollisuus vähentää dramaattisesti implantin menettämisen riskiä.

thommen_hammasimplantti

Hampaiden hyvinvointi on meille kaikille tärkeää, tutustu siis tarkemmin, kuinka me hoidamme hammasimplantin asentamiseen Helsingissä.

Varaa aika ilmaiseen konsultaatiokäyntiin

Ajanvaraus numerosta 0400 940 700 kello 9-21 välillä, arkisin ja viikonloppuisin!